Sex er den mest nydelsesfulde form for fysisk aktivitet

Posted On By Brudden

Vi mennesker er biologisk set lavet til at have sex og til at nyde det, som et af de eneste dyr her på jorden. Sex er dejligt, og det gavner både krop og sind at have kontinuerligt gang i lagengymnastikken. Faktisk glemmer man tit, at sex er sundt for helbredet, da du får pulsen op. Du kan herunder læse om, hvordan du kan pifte dit sexliv op vha. sexlegetøj og dermed få garanteret nydelse og høj puls på samme tid.

Sexlegetøj kan være med til at gøre dit sexliv endnu bedre

Sexlegetøj er for alle seksuelt aktive, og hvis du sexliv i forvejen kører på skinner, kan sex legetøj være med til at holde sexlivet erotisk og stabilt. Der findes mange former for sexlegetøj, så hvis du ikke allerede ved, hvad du er til, kan du gå på opdagelse i det spændende katalog af forskellige varianter.

Det er vigtigt at give variation til sit sexliv. Hvis du og din partner mangler inspiration eller føler, at det tit er de samme stillinger i ender ud i, kan sexlegetøj være løsningen på dette. Som sagt fungerer sexlegetøj også rigtig godt, selvom ens sexliv allerede er godt. Det handler om at prøve nye ting af med sexlegetøj.

Hvad gør sex til en fysisk aktivitet?

Der er flere grunde til, at du får høj puls, når du har sex, og at sex er en mild form for ’sport’. Ikke alle omgange forbrænder lige mange kalorier, så her er, hvad du skal være opmærksom på:

  • Tempoet under samlejet
  • Sværhedsgraden af stillingerne
  • Længden af samlejet

Alle disse faktorer har noget at skulle sige i forhold til, om du reelt set kan anskue sex som en mild form for sport. Dette skal forstås således, at et meget roligt samleje på fem minutter eller derunder, ikke svarer til at have udført den store form for fysisk aktivitet. Hvis du derimod har et langt samleje, hvor tempoet er højt størstedelen af tiden, kan du forbrænde nogle kalorier. Derudover holder du dit stofskifte i gang og organisk ved at få regelmæssige orgasmer og ved at dyrke sex hyppigt. Sidst men ikke mindst kan sværhedsgraden af samlejet også være en faktor i forhold til, hvor meget du forbrænder under samlejet. Kort sagt er det altså ikke for sjov, at nogle vælger at kalde sex for ’lagengymnastik’. På all-roundsport.dk kan du læse meget mere om sport, forbrænding og penispumper.

Det vigtigste under samlejet

Sexlegetøj kan være nok så frækt og tilføre ekstra nydelse, men det absolut vigtigste under samlejet er, at du føler dig tryg, og at du kun gør noget, du selv har lyst til at gøre. Generelt set findes der sexlegetøj til de fleste, men nogle foretrækker mildere former for sexlegetøj end andre. Derfor skal du gøre op med dig selv, om du er til det mere klassiske sexlegetøj såsom penisringe, dildoer og vibratorer, eller om du kunne give dig hen til noget mere BDSM relateret sexlegetøj såsom reb og pisk.