Online underholdning

Danskerne har de sidste par år benyttet sig utrolig meget af streamingtjenester, og faktisk betaler 1 ud af 3 danskere for mindst en streamingtjeneste hver måned.

Vi bruger streaming til både at se underholdning på fjernsynet, på vores mobil, og på vores tablet. Når det kommer til hvilke streamingtjenester der er mest populære iblandt os danskere, så er der ingen tvivl om at Netflix, HBO og Viaplay er vores favoritter. Faktisk viser undersøgelser at, 62% af alle danskere abonnerer på en af de tre nævnte streamingtjenester.

Langt de fleste fjernsyn som man i dag kan købe, er Smart TV. Et Smart TV er et fjernsyn som der kan kobles på internettet. Det giver dig mange flere funktioner, og mange flere muligheder for underholdning kontra et almindeligt fjernsyn uden internet.

Et Smart TV minder lidt om en smartphone, fordi at du på et Smart TV kan hente Apps, ligesom du kan til din telefon. Når du køber et Smart TV, ligger der ofte forskellige Apps installeret som standard på fjernsynet. Heriblandt ligger der ofte et udvalg af forskellige streamingtjenester, som du kan tilgå direkte fra dit fjernsyn.

Du skal være opmærksom på at, selvom der på dit Smart TV ligger forskellige streaming Apps, så skal du stadig abonnerer på de tjenester følgende som du ønsker at benytte. Egentlig så er et Smart TV en kombination af både TV og computer, og du kan også benytte en almindelig web browser direkte på din Smart TV.  Et Smart TV er virkelig SMART! Og forbrugerne er vilde med det…

Rigtig mange danskere har et Smart TV, og streamer underholdning enten direkte via de Apps som ligger på fjernsynet, eller via telefonen og over til fjernsynet. Uanset om du vælger den ene eller den anden måde, så kræver det at du har internet i husstanden. Men spørgsmålet er hvilket bredbånd du skal bruge når du skal bruge internettet til blandt andet at streame tv.

Nu højere hastighed du vælger, nu dyrere vil det selvfølgelig også være. Det giver sig selv… Ligesom at nu billigere hastighed er, nu lavere er den også. Når det kommer til at, streame serier, film og generelt TV så er det ikke altid at den billige løsning er vejen frem. For hvis du ikke er interesseret i at, dine film under en afspilning hele tiden skal hakke, så kræver det altså at du investerer i en ordentlig internetforbindelse.

Hvis du f.eks. godt kan lide at se dine film i HD-kvalitet, så kræver det også at din internethastighed er stabil, og kan trække en hvis mbit. Netflix anbefaler som minimum en 25 mbit hvis du skal se dine film på Netflix i HD-kvalitet.

Hvilken hastighed du har brug for til streaming, afhænger også af hvor mange personer i er i husstanden. Hvis i eksempelvis er fire personer i husstanden som alle bruger internettet på samme tid, uanset om det er via en computer, telefon eller fjernsynet, så vil 25 mbit ikke være nok til den eller de personer som ønsker at streame tv.

Derfor anbefaler vi at hvis i er fire personer eller flere i husstanden, at i som minimum vælger en 50 mbit. På den måde får i mest ud af jeres oplevelse med streaming. Hvis du derimod er en person i din husstand, så vil en forbindelse på 25 mbit være nok til streaming af underholdning.

Hos hiper.dk får du internet til de bedste priser, uanset om du skal bruge 50 mbit. Eller 100 mbit. Til din bestilling af internet hos hiper.dk, har vi sørget for en god Hiper rabatkode til dig.

Priserne hos hiper.dk starter fra 249,- pr måned. Og du kan faktisk få 100 mbit for kun 270,- pr måned. Det er en ret fantastisk pris for en rigtig god forbindelse. Hvilken ledningsvej som hiper.dk levere internet på afhænger af din adresse. På nogle adresser leveres internettet på det som kaldes kobberkabler, og på andre adresser leveres internettet på noget som kaldes COAX som også bliver kaldt for antennestik.

Om det bliver leveret på den ene, eller den anden ledningsvej er underordnet. Det som du skal være opmærksom på, er hvilken hastighed du får. 50 mbit er samme hastighed uanset om det bliver leveret på kobberkabler eller igennem antennestik. Så for at fortælle det simpelt, så er det altså selve mbit’en der udgøre kvaliteten af din streaming.

Så hvis du ligesom os ønsker at, få det optimale ud af din streamingoplevelse, så bør du til en enkel person i husstanden kunne klare dig med 25 mbit. Er i derimod flere i husstanden er prisen for 50 mbit givet godt ud!