Gaming og esport i Aalborg

Hvis du, som så mange andre i dagens Danmark, godt kan lide at følge med i den nyeste elektronik og udviklinger indenfor gaming-verdenen, så er du kommet til det rette sted. For i Aalborg, eller Nordens Paris, som nogle kalder byen, finder du nemlig en sprudlende scene af gamere. Dette gør, at du kan prøve nogle af de fedeste spiloplevelser i denne fantastiske. Så hvad venter du på? Læs videre og find ud af, hvad der rører sig indenfor gaming i Aalborg!

AaB esport – Nordjyllands største forening af gamere

Det hed engang Aalborg esport – i 2017 trådte de ind under AaB af 1885, som står for blandt boldspil i Aalborg, og blev til AaB esport. Nu er de Nordjyllands største esportsforening.

Her kan du tilmelde dig, og så komme ind i hjertet af gaming i Aalborg. Her kommer talentfulde unge og spiller i nogle af de største spil i dag – både Overwatch, FIFA og League of Legends. De er faktisk så dygtige, at de har vundet flere mesterskab, blandt andet danmarksmesterskabet i FIFA!

Og det er ikke alt, som foreningen står for. De tilbyder også træning og coaching, så spillerne hele tiden bliver bedre og muligheden for at deltage i bootcamps, hvor man virkeligt presses til det yderste.

In The Matrix tilbyder gaming til alle

På internetcaféen In The Matrix har i længere tid været beliggende centralt på Vesterbro i Aalborg. Fra denne lokation finder du 64 kraftige computere, hvorpå du og vennerne kan spille både PlayerUnknown’s Battlegrounds, Minecraft og Call of Duty.

Alle disse spil kan I spille, mens I også nyder snacks i form af slik eller toast med en kold sodavand ved siden af. Dette er en fantastisk måde at være sammen på, og I har også muligheden for at møde nye mennesker – alle, med en passion for gaming!

Oplev innovation i gaming med VRgame

VRgame er en lidt anden form for spillecafé end In The Matrix. Her handler det hele nemlig om den nyeste teknologi – helt specifikt virtual reality.

Med deres mange forskellige maskiner, så har du muligheden for endelig at leve dig ind i spillet og føle, at det faktisk er virkeligt. Du kan eksempelvis prøve skydespil og mærke, hvordan det føles at blive forfulgt af soldater. Eller måske skal det føles som om, at du virkeligt sidder i en lynhurtig racerbil?

Uanset hvad, så kan du opleve det hele på tættere hold end nogensinde før hos VRgame!